2024 MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

2024 MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
MSÜ sınavına katılım sağlayan adaylar sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı. Sonuçların ne zaman açıklanacağı ve nasıl sorgulanacağı merak konusu olurken detayları derledik.

Askeri eğitim alarak çalışma hayatına başlamak isteyen binlerce aday Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na katılım sağladı. MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na katılan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları için gözler ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrilirken sonuçların açıklanması heyecanla bekleniyor. 3 Mart tarihinde gerçekleşen MSÜ sınavının sonuçları için bekleyiş başladı. Bu çerçevede adaylar ''MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, MSÜ sonuç sorgulama nasıl yapılır?'' sorularını gündeme taşıdı.

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

3 Mart tarihinde gerçekleşen MSÜ sınavına dair sonuçların açıklanacağı tarih ÖSYM takvimi ile belli oldu. 2024 ÖSYM sınav takvimine göre MSÜ sınav sonuçları 28 Mart 2024 tarihinde adayların erişimine açılacak.

2024-msu-sonuclari-aciklandi-mi-ne-zaman-aciklanac.jpeg

Adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden sorgulayabilecek. Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin ''https://sonuc.osym.gov.tr'' internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebilecek. Sonuçların açıklanmasının ardan MSÜ kılavuzu beklenecek.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir