Çarşamba gecesi BÜYÜK KABUS geliyor! Ankara Kayseri Nevşehir Niğde Kırıkkale Yozgat Sivas

Çarşamba gecesi BÜYÜK KABUS geliyor! Ankara Kayseri Nevşehir Niğde Kırıkkale Yozgat Sivas
Ankara dahil tüm İç Anadolu Bölgesi için son dakika uyarıları peş peşe geldi. Ankara, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale, Sivas, Yozgat Çarşamba gecesi büyük kabus geliyor.

Çarşamba gecesi BÜYÜK KABUS geliyor! Ankara Kayseri Nevşehir Niğde Kırıkkale Yozgat Sivas - Türkiye iklim değişikliğinin etkilerini sonuna kadar hissetmeye devam ederken geride bıraktığımız kış mevsimi en sıcak kış olarak kayıtlara tarihi bir rekor olarak kaydedilmişti.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken özellikle Batı ve İç Anadolu illeri beklenen kar yağışını alamamış, sık sık bahar mevsimini andıran hava sıcaklıkları ile son derece yumuşak bir kış yaşanmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması yaparken Perşembe günü kar yağışı uyarısı yaparken bir açıklamada Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından yapıldı.

ANKARA BİR ANDA BUZ KESECEK, MART AYINDA KAR YAĞACAK!

Türkiye'ye çarşamba günü Balkanlar üzerinden yeni bir sistem geliyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de bu sistemin şehirlerimiz üzerindeki etkisine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Ökten söz konusu paylaşımında, Ankara dahil İç Anadolu bölgesindeki illerimiz Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Aksaray ve Kırıkkale'ye yönelik çarşamba gece uyarısında bulundu.

ortuluk-ar.jpg

Ankara'da hava sıcaklığı 10 derece birden düşerken gece -2 dereceyi görecek. İç Anadolu bölgesinde yer alan çok sayıda ilde hava sıcaklığında ani düşüş yaşanırken Salı günü yaşanan yağışlar Çarşamba ve Perşembe günü ani sıcaklık değişimi nedeniyle yerini kar yağışına bırakacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir