Milyonlarca Sürücüyü İlgilendiren Yakıt Fiyatlarında Önemli İndirim: Benzin, Motorin ve LPG'de 200 TL'ye Varan Düşüş

Milyonlarca Sürücüyü İlgilendiren Yakıt Fiyatlarında Önemli İndirim: Benzin, Motorin ve LPG'de 200 TL'ye Varan Düşüş
İş Bankası, akaryakıt harcamalarına özel bir kampanya başlattı. Shell istasyonlarından yapılan benzin, motorin ve LPG alışverişlerinde 200 TL indirim sunan banka, kampanyayı 15 Mayıs'a kadar sürdürecek.

Akaryakıt fiyatları sürücülerin gündeminden düşmüyor. Benzin, motorin, LPG harcamasına özel indirim olacak. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası duyurusu geldi. Banka, akaryakıt ödemesini 200 TL birden düşürecek olan kampanyasını müşterilerine bildirdi.

İş Bankası kartıyla benzin, motorin, LPG harcamasına yapan kişilere 200 TL verilecek. İş Bankası’ndan yapılan kampanya açıklamasında 15 Mayıs tarihine kadar Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan verileceğini bildirdi.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KULLANIMI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Mayıs 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 (bu tarih dâhil)’tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir