Milyonlarca Sürücüye 200 TL Yakıt İndirimi Müjdesi!

Milyonlarca Sürücüye 200 TL Yakıt İndirimi Müjdesi!
İş Bankası, 15 Mayıs'a kadar geçerli olan bir akaryakıt kampanyası düzenledi. Katılımcılar, benzin, motorin ve LPG alımlarında 200 TL kazanabilecek. Kampanya sayesinde müşteriler avantajlı bir şekilde yakıt alışverişi yapabilecekler.

Akaryakıt fiyatları yakından takip edilirken, bankalardan da müşterilerini ilgilendiren akaryakıt kampanyaları duyuruluyor. İş Bankası’ndan bir kampanya açıklaması geldi. Akaryakıt sektöründeki kampanyalar müşteriler için avantaj haline gelirken, 15 Mayıs’a kadar geçerli benzin, motorin, LPG kampanyası bildirildi.

BENZİN, MOTORİN, LPG KAMPANYASI DUYURULDU

İş Bankası’ndan akaryakıt kampanyası açıklandı. Akaryakıt kampanyasına katılım sağlayanlar 200 TL kazanacak. Böylelikle kampanya dahilinde alınan benzin, motorin ve LPG alışverişi daha ucuza gelmiş olacak. İş Bankası’ndan alınan kampanya bilgilerine göre, Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ

İş Bankası’ndan yapılan kampanya açıklamasında şöyle denildi;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Mayıs 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 (bu tarih dâhil)’tür.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir