Akbank, Hesap Sahiplerine 6 Bin TL Ödeme Yapacağını Duyurdu

Akbank, Hesap Sahiplerine 6 Bin TL Ödeme Yapacağını Duyurdu
Akbank, birçok sektörde geçerli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sunuyor. Şimdi ise banka, 6 bin TL indirim sağlayan bir kampanya başlatıyor. Detaylar için hemen tıklayın!

Akbank’tan bir açıklama geldi. Akbank’tan birçok sektörde geçerli kampanyalar düzenlenirken, müşteriler de bu kampanyalar sayesinde kartlarına para yükleyebiliyor. Yapılan her harcama müşteriye bir avantaj sunuyor. Akbank’ın bir kampanyası daha dikkat çeken kampanyalar arasında yer alıyor. Banka, kampanyası sayesinde 6 bin TL indirim sağlıyor.

6 BİN TL İNDİRİM OLACAK

Akbank tarafından bir kampanya duyurusu geldi. Akbank, 6 bin TL indirim kampanyasını müjdeledi. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, Akbank Mobil’e giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan Kampanyalar alanından “Prontotour’da 6.000 TL’ye varan indirim” kampanyası detaylarına ulaşılarak indirim kodu alınabilecek.

AKBANK, KAMPANYA DETAYLARINI ŞÖYLE DUYURDU;

Akbank Mobil’e özel 15 Mart 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde Prontotour(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) web sayfasından yapılan işlemlerde 6.000 TL’ye varan indirim sunmaktadır.

Prontotour’ dan yapacağınız işlemlerde indirim oranları şu şekildedir;

Kişi başı 6.000TL – 16.000TL arası turlarda oda başı 1.000 TL

Kişi başı 16.001TL – 26.000TL arası turlarda oda başı 1.500 TL

Kişi başı 26.001TL – 46.000TL arası turlarda oda başı 3.000 TL

Kişi başı 46.001TL – 66.000TL arası turlarda oda başı 4.000 TL

Kişi başı 66.001 ve üzeri turlarda oda başı 6.000TL indirim sunulmaktadır.

İndirim sadece Prontotour web sayfasından yapılan işlemlerde geçerlidir.

Akbank Mobil’den alınan indirim kodunun geçerli olması için web sayfasında indirim kodu ilgili alana yazılmalı ve indirimin yansıdığı işlem sırasında görülmelidir. İndirim kodu kullanılmadan yapılan işlemlere daha sonra indirim yansıtılmayacaktır.

İndirim tur paketlerinde ve Kıbrıs otel rezervasyonlarında geçerlidir.

Prontotour kampanyasına tur başlangıç tarihi 15 Mart 2024 ve sonrası olan yurt dışı turlar, yurt içi turlar ve Kıbrıs otel rezervasyonları dahildir.

İndirim, paket tur bedelinden tüm vergiler çıkarıldıktan sonra kalan net tutarı üzerinden hesaplanacaktır.

Vize, sigorta diğer illerden bağlantı uçağı, ekstra tur vb. gibi bedeller indirime dahil değildir.

Kampanya uçak bileti, Kıbrıs harici otel rezervasyonları, ve diğer tüm münferit seyahatler için geçerli değildir.

Kampanya kapsamında Akbank Mobil’den alınacak kodlar kişiye özeldir ve tek kullanımlıktır. Her kod yalnızca bir alışverişte kullanılabilir.

Prontotour indirim kodları 15 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’den alınabilecek ve 31 Mayıs 2024 gün sonuna kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır. Bu tarihten sonra kullanılacak kodlar indirim sağlamayacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir