İzmir'de Yeni Dönem: Toplu Taşıma Biletleri 5 TL Oluyor

İzmir'de Yeni Dönem: Toplu Taşıma Biletleri 5 TL Oluyor
İzmir'de Halk Ekmek fiyatı bugünden itibaren indirimli olarak 5 TL'den satılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Halk Ekmek fiyatına yapılan zamın geri alındığını duyurdu.

İzmir’de bugünden itibaren uygulanacak. Kentte yeni ekmek fiyatı duyuruldu. Alınan karar doğrultusunda, İzmir’de Halk Ekmek fiyatına indirim yapıldı. 7 TL’ye satılan ekmek bu sabah saatlerinden itibaren indirimli olarak satılacak.

İNDİRİM YAPILDI

İzmir’de Halk Ekmek fiyatına yapılan zam geri alındı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Halk Ekmek fiyatının 5 TL’ye düştüğünü bildirdi. Bugünden itibaren kentte Halk Ekmek 5 liradan satışa sunulacak.

Başkan Dr. Cemil Tugay ekmek fiyatına ilişkin yaptığı açıklama bugünü işaret ederek şöyle dedi;

“Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklar alım gücünü azalttı ve vatandaşlarımızı maddi olarak sıkıntıya düşürdü. Bu zorlukları bir nebze olsun azaltarak bütçeleri rahatlatmak ve sofraların vazgeçilmezi ekmeği almakta zorlanan vatandaşımıza kolaylık sağlamak üzere Halk Ekmek’te fiyatları geri çektik. Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacak, her konuda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir