Akbank'tan 10 Bin TL'lik Faizsiz Kredi İmkanı

Akbank'tan 10 Bin TL'lik Faizsiz Kredi İmkanı
Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, banka faizsiz para verme kampanyası başlattı. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat olan bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, 30 Nisan'a kadar başvuru yapabilecekler. Akbank'ın mobil uygulaması üzerinden kredi kartı başvurusu yapanlara özel 10.000 TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunulacak.

Akbank tarafından bir açıklama geldi. Faizsiz para verilecek. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için bir fırsat olacak. Akbank, kampanyası hakkında bilgileri duyurdu. Kampanyaya dahil olabilmek ve faizsiz paradan yararlanabilmek için 30 Nisan’a kadar süre verildiği kaydedildi.

Akbank güzel haberi duyurdu. Bankadan alınan bilgilere göre, mobilden Akbank kredi kartına başvuranlara özel 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli avans verilecek. Akbank, duyurduğu kampanyasının tüm detaylarını paylaştı.

AKBANK KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Kampanyadan Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 4 – 30 Nisan 2024 arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess veya Wings asıl kart başvurusu yapan ve 30 Nisan’a kadar kartı onaylanan Akbanklılar yararlanabilir.

Başvurusu onaylanan Akbanklılar 15 Mayıs 2024 tarihine kadar, taksitli avans limitleri doğrultusunda, maximum 10.000 TL tutarında ve 3 ay vadeyle %0 faizli Taksitli Avans kampanyasından yararlanabilir.

Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil üzerinden kredi kartı başvurusunu tamamlayan Akbanklılar yararlanabilir.

Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 4 Nisan 2024 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklıların kullanılabilir taksitli avans limitleri kapsamındaki sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.

Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbank Mobil’den kredi kartına başvuran katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 3 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

Her Akbanklı kredi kartı açılışından sonra taksitli avans limitleri doğrultusunda, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez sıfır faizli, Taksitli Avans kullanabilir.

Taksitli Avans, işlem başına en az 200 TL tutarında kullanılabilir. ATM’lerimizde ise tek seferde 4.000 TL ile sınırlandırılmıştır.

Kullanılabilecek Taksitli Avans tutarı; kartın kullanılabilir nakit avans limiti, tek işlem limiti ve günlük işlem limiti ile sınırlandırılmıştır.

Fiziki kartlar ile Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir.

Şifresini belirlememiş, kredi kartı kuryede olan ya da henüz kredi kartı kullanıma açılmamış kart sahipleri Akbank Mobil’den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartları dahildir. Free, Ticari kredi kart, ek kart ve sanal kart başvuruları dahil değildir.
Axess veya Wings Kredi Kartı sahibi olan müşterilerimiz 1 yıl kart ücreti ödemeyecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir