Alanya Belediye Başkanı Yücel'den Şehitlik Alanı Ve Anıt Projesi Temel Atma Törenine Davet

Alanya Belediye Başkanı Yücel'den Şehitlik Alanı Ve Anıt Projesi Temel Atma Törenine Davet
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel projelerinden birini daha hayata geçirmeye hazırlanırken Şehitlik Alanı ve Anıt Projesi’nin temel atma törenine tüm Alanyalıları davet etti.

Türkiye bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü idrak etmeye hazırlanırken Alanya Belediyesi bu anlamlı güne yakışır bir törene imza atmaya hazırlanıyor. Alanya Belediye Başkanı Yücel tarafından yapılan açıklama ile bugün saat 14:00'te yapılacak olan temel atma törenine tüm Alanyalılar davet edildi.

Alanya Beldiye Başkanı Adem Murat Yücel’in projelerinden olan Şehitlik Alanı ve Anıt Projesi’nin temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü (yarın) saat 14.00'te Büyükhasbahçe Mahallesi Bektaş Caddesi'nde (Devlet Bahçeli Yaşam Alanı Altı) gerçekleştirilecek. Başkan Yücel 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Alanya halkını davet etti. Büyükhasbahçe Mahallesindeki 12 bin 700m² lik yeşil alana tesis edilecek olan Şehitlik Alanı ve Anıt Projesinin temeli; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde atılıyor.

ŞEHİTLİK ANITI ALANYA'NIN YENİ SİMGELERİNDEN BİRİ OLACAK!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vizyon projelerinden olan Şehitlik Alanı ve Anıt Projesini temel atma törenine tüm Alanya halkını davet etti. Başkan Yücel, “Vatanımız için canlarını toprağa vermiş şehitlerimize duyduğumuz saygı ve onlara verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak Şehitlik Alanı ve Anıt Projemizi Alanya’mıza kazandırıyoruz.

sehitlik-1.jpg

Ülke olarak, millet olarak, devlet olarak sorumluluğumuz kendi ülke sınırlarımız içerisinde yaşayan insanlar olduğu kadar bize o mirası bırakan o ecdada karşı sorumluluklarımız vardır. Bu sebeple Şehitlik; vatanımız için canlarını toprağa vermiş şehitlerimize duyduğumuz saygı ve onlara verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak kazandırmak için sizlerin desteğiyle yola çıktık.” dedi.

sehitlik-2.jpg

Şehitlik Anıtı için bugün saat 14:00'te temel atma töreni düzenlenecek. Tören Büyükhasbahçe Mahallesi Bektaş Caddesi'nde (Devlet Bahçeli Yaşam Alanı Altı) yapılacak. Törene tüm Alanyalılar davet edildi...

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir