Tam Bir Absürt Komedi: "İyi Bir Aile Değiliz" 9 Şubatta Geliyor!

Tam Bir Absürt Komedi: "İyi Bir Aile Değiliz" 9 Şubatta Geliyor!
9 Şubat tarihinde vizyona girmesi beklenen "İyi Bir Aile Değiliz" filmine dair yeni afiş yayınlandı. Şimdiye kadar en ilginç 'aile' hikayelerinden birini anlatacak olan film, şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Yakında seyirci ile buluşacak olan "İyi Bir Aile Değiliz" filminde, babalarının beklenmedik ölümüyle enteresan olaylar içine sürüklenen bir ailenin öyküsü konu edilmekte. Filmin oyuncuları arasında ise oldukça etkili isimler bulunuyor. Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş ve Şinasi Yurtsever gibi başarılı oyuncular bu filmde rol alıyor. Senaryo ve yönetmenliği Haki Biçici tarafından üstlenilen "İyi Bir Aile Değiliz", izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Filmin Konusu Nedir?

tam-bir-absurt-komedi-iyi-bir-aile-degiliz-9-subatta-geliyor.jpg

Murat, babasının ani ölümü üzerine hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorunda kalır. Ancak bu karışık durumun içinde cenaze de kaybolunca, Murat'ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli bir hale gelir. Film, ailenin 24 saat içinde yaşadığı komik ve absürt olayları kara mizah ile beyaz perdeye taşımakta.

Derya Karadaş'ın canlandırdığı duygusal ve konuşkan kardeş karakteri ise filmdeki hikayeye renk katarken, Haki Biçici de kendine küçük bir rol yazarak kısa bir süreliğine kamera karşısına geçiyor. Bu kara komediyi bir üst seviyeye taşıyan Biçici ve Karadaş çifti, izleyicilere eğlenceli bir film deneyimi sunmayı hedefliyor. Babalarının ölümü ile başlayan olaylar, ailenin içine düştüğü absürt durumlarla filmi keyifli bir hale getiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir