Pavyon Dansı İle Dikkat Çeken Hazar Ergüçlü’den Şok İtiraf: “Yanlış Kişi”

Pavyon Dansı İle Dikkat Çeken Hazar Ergüçlü’den Şok İtiraf: “Yanlış Kişi”
Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, "İnci Taneleri" dizisi çekimlerinde sergilediği pavyon dansı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu şimdi de aşk hayatıyla ilgili şok edici bir itirafta bulundu.

Ekranlara yeni gelecek olan "İnci Taneleri" dizisinde pavyon dansçısı Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, önceki ilişkisi olan Onur Ünlü ile 5 yıllık bir birlikteliği sonlandırdıklarını, ilişkilerinin yıprandığı için bu kararı aldıklarını ifade etmişti. İnci Taneleri dizisinin tanıtımındaki etkileyici pavyon dansı sahnesiyle sosyal medyada büyük ilgi gören Ergüçlü, son dönemdeki röportajı ile de dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, aşk hayatı ile ilgili şok edici itiraflar paylaştı.

Ergüçlü: “Yanlış Kişiler Seçiyorum”

pavyon-dansi-ile-dikkat-ceken-hazar-ergucluden-sok-itiraf-yanlis-kisi.webp

İlginç filmleri ile dikkat çeken Onur Ünlü ile bir birliktelik yaşayan ve evlenmeleri beklenirken ayrıldıklarını açıklayan Hazar Ergüçlü, aşk hayatı ile ilgili ilginç itiraflarda bulundu. Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra Hazar Ergüçlü, önce Kutay Soyocak ile kısa bir süre aşk yaşamış ancak ilişkilerini sonlandırmıştı. Ardından ise ünlü oyuncunun DJ Artz ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Tüm bu yaşananlar üzerine Ergüçlü, bir dergiye verdiği röportajda "yanlış kişi" itirafında bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Ergüçlü, “kendimi sabote etmeye meyilli biriyim, yapım böyle. O nedenle yanlış kişiler seçiyorum. Neyse ki şanslıyım ve bu tip kişiler, boş zamanıma denk geldiler. Böylece işime ya da huzuruma zararı dokunacak bir şey olmadı.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir