Kısmetse Olur Yaren Dağ'ın Katarsis programındaki itirafları sevenlerini ağlattı

Kısmetse Olur Yaren Dağ'ın Katarsis programındaki itirafları sevenlerini ağlattı
Katarsis programı sunucusu Gökhan Çınar’ın yeni konuğu Kısmetse Olur’un çok konuşulan yarışmacısı Yaren Dağ oldu. Yaren Dağ hem özel hayatına dair hem de yarışmaya dair itiraflarıyla çok konuşuldu.

YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında gündem olan Yaren Dağ, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Magazin gündeminden düşmeyen Dağ programın daha ilk anında "Yarışmada olmadığımız biri gibi kendimizi gösteriyoruz" itirafında bulundu.

Kısmetse Olur Yaren "İddialı bir giriş yapmak istedim, parasız erkeği sadece annesi sever, demiştim. Bu söz için pişmanım. Bu yarışmada içimden farklı bir şey çıktı" dedi.

Parasız kalmanın ne demek olduğunu yaşadığını söyleyen Yaren Dağ yarışma sonrasında hemşire olarak mesleğine devam etmek istediğini de söyledi. Yaren Dağ, Çınar'ın "İyi ki girdim der misin?" sorusuna verdiği yanıtla şoke etti.

Yarışmacı "Demem, girmesem de olurdu ama pişman değilim" diyerek şaşırttı.

PROGRAMA ESKİ SEVGİLİSİNE OLAN İNADINDAN KATILDI

Yaren Dağ eski sevgilisine olan inadından dolayı yarışmaya katıldığını itiraf etti. Dağ "Programdan sonra tekrar görüşmeye başladık, ilişkimiz sürüyor" dedi.

BABASINDAN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ ANLATTI

Çocukluğunda babasının korkusuyla yaşayan biri olduğunu söyleyen Yaren Dağ "Babam çok sertti, annemi babamdan çok korumaya çalışırdık, tuzluk yok diye babam masayı ters çeviren birisiydi. Babam eve gelince tetikte beklerdim. Çok korkardım, korkudan dolaba girerdim bazen..." diyerek tüyleri diken diken etti.

Konuşurken zor anlar yaşayan Yaren Dağ "Dışarıdan mükemmel görünen bir aileydik ama misafire hoşgeldin demedim diye babamdan dayak yerdim. Babam ben 19 yaşına bana kadar 'seni seviyorum' demedi. Hastalanınca bazı şeyleri anladı" dedi.

Babasının hastaneye kaldırıldığı günleri anlatan Dağ "Siren sesinden nefret ediyorum, on gün boyunca hastanenin önünde arabada yattık. Onuncu gün çorba içmek için hastanenin karşısına gittik sonra telefon geldi. Ağladım ama sessizce. Sonrasında sustum. Cenaze boyunca donuktum, atamadım içimdekileri. İçimde kaldı..." diyerek acı dolu günlerini anlattı.

"YERLERDE SÜRÜKLENDİM BENİ KİMSE KURTARMADI"

Babasının ölümünden sonra çok kilo aldığını, kilo vermek için zayıflamaya çabalamak yerine ameliyat olduğunu söyleyen Yaren Dağ "Yediğim her şeyi kusuyordum, bağışıklık sistemin çok zayıfladı" dedi.

Yaren Dağ babasından sonra dışarıda çok vakit geçirdiği için akrabası tarafından iftiraya uğradığını anlatarak "Dışarı çıktığım için yanlış kelime kullandılar, bir akrabamdan dışarıda dayak yedim. Bir meydanda... O günü hiç unutamam, beni yerlerde sürükledi, zorla götürmeye çalıştı, arabaların önüne atladım beni bir kadın kurtardı. Bu olayda annem ve ablamın desteğinin olduğunu düşünüp onlarla da görüşmedim" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir