Hadise’den Olay Sözler: “Kızmasınlar Ama Kızılcık Şerbeti….”

Hadise’den Olay Sözler: “Kızmasınlar Ama Kızılcık Şerbeti….”
Hadise, özel yaşamı, sahne performansları ve cesur kıyafetiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sevilen şarkıcı bu kez de Kızılcık Şerbeti programına yönelik yaptığı eleştirilerle gündemde yer aldı. İşte Hadise’den olay yaratacak sözler…

Son dönemde hem sıra dışı hem iddialı tarzı ile sosyal medyayı sarsan ve çok konuşulan Hadise, hem etkileyici dansları hem de renkli özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı, son olarak katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi başardı. Hadise, Kızılcık Şerbeti’ni izlediğini söyledikten sonra, dizi hakkında önemli eleştirilerde bulundu. Şarkıcının bu sözleri, sosyal medyada da karşılık buldu.

Kızılcık Şerbeti İçin Ne Dedi?

hadiseden-olay-sozler-kizmasinlar-ama-kizilcik-serbeti.jpg

Son döneme damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisini takip ettiğini ifade eden Hadise, diziyle ilgili bazı eleştirilerde bulundu. Özellikle yeni sezondaki gelişmeler üzerine konuşan şarkıcı, geçmiş sezonda diziyi rahatça takip edebildiğini, ancak yeni sezonun senaryosundan bir tık soğuduğunu dile getirdi: "Kızmasınlar ama bana biraz fazla geliyor bazı şeyler. Bu kadar da değil dediğim yerler olabiliyor. Bana göre inandırıcılığı biraz azaldı. Bu tarz durumlar beni diziden biraz soğutur. Tabii, tekrar ilgimi çekebilir ve izleyebilirim ancak şuan için bu anlamda bir soğuma yaşadım. Ne yapalım, yapacak pek bir şey yok" şeklinde konuşan Hadise'nin eleştirisi, sosyal medyada da dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir