Fenomen Duygu Özaslan'dan TikTok'ta ilişki tavsiyeleri!

Fenomen Duygu Özaslan'dan TikTok'ta ilişki tavsiyeleri!
Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan; Tiktok hesabı üzerinden, makyaj yaparken verdiği ilişki tavsiyeleriyle çok konuşuldu.

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan; sosyal medyada moda ve makyaj üzerine çektiği videolarda son günlerde gündemden düşmüyor. Tiktok hesabı üzerinden, makyaj yaparken verdiği ilişki tavsiyeleriyle çok konuşuldu.

"Dating tavsiyeleri" başlığıyla yayınladığı videoda "Liseden beri istediğim herkesle sevgili oldum, istediğim kişiyle de evlendim." diyen Özaslan şunları söyledi:

"Etrafımda bu basit şeyleri yapmayan kız arkadaşlarımı gördükçe çıldırıyorum. Bu kesinlikle bir tavsiye videosu değil. Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa bilirsiniz, eğer bilemiyorsanız hoşlanmıyordur. Bu kadar basit. Size 'Zoru oynayın' demiyorum, zor olun. Planlarınız olsun, meşguliyetleriniz olsun. Anlatmaya çalıştığım, adım atmakla kovalamayı asla karıştırmayın. İkinci kuralımız ise ulaşıldığınızda kolay, iyi vakit geçirilen biri olmak. O gün size hiç yazmadı, gece 3'te yazdı. Cevap vermiyorsunuz. Cevap vermek, sitemkar, şikayet eden bir cevap vermek, cevap vermektir.''

Öte yandan sosyal medyadaki takipçileri; Özaslan'ın, YouTube'da kişisel gelişim, mental sağlık, ilişki tavsiyeleri hakkında konuşan 'thewizardliz' isimli kullanıcıyı taklit ettiği öne sürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir