Demet Akalın’dan Canlı Yayında Şok Açıklamalar! Akalın, Seda Sayan’ı İfşaladı

Demet Akalın’dan Canlı Yayında Şok Açıklamalar! Akalın, Seda Sayan’ı İfşaladı
Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu üstlenmiş olduğu ve TV 8 ekranlarında yayınlanan programa Ceylan ve Alişan konuk oldu. Demet Akalın ise canlı yayında dikkat çeken açıklamalar da bulundu.

Yıllar önce Demet Akalın ve Alişan'ın birlikte hazırladığı sabah programı, bilinmeyen bir sebepten ani bir şekilde final yapmıştı. Demet Akalın, bu olay sonucu bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra Jess Molho ile birlikte, TV 8’de yeni bir programa başladı. Bugünkü programın konuk isimleri ise Alişan ile Ceylan oldu. Alişan’la bir araya gelen Demet Akalın, eski günleri yad etti. Alişan ile birlikte yaptığı programın yayından kaldırılarak yerine Seda Sayan'ın programının konulması gündeme geldi. Akalın, bu konuyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu ve Seda Sayan'ın kendisine gönderdiği mesajı ifşa etti.

Demet Akalın’ın Seda Sayan Hakkındaki Şok Açıklamaları: "Programımızı ELimizden Aldı!"

demet-akalindan-canli-yayinda-sok-aciklamalar-akalin-seda-sayani-ifsaladi.jpg

Alişan ile daha önce birlikte gündüz kuşağında program yapan Demet Akalın, Seda Sayan'ın kanalla anlaşarak kendi programlarını ellerinden aldığını iddia etti. Akalın, Seda Sayan'ın programlarını ellerinden almış olmasını vurgulayarak şu açıklamalardan bulundu: "Alişan'la bir sezon boyunca o programda partnerlik yaptık. Seda abla, programlarımızı elimizden alana kadar öyleydi. Konuyla ilgili konuşunca, Seda Sayan önce bana 'Aaa, ne alakası var çocuklar? Dedikodu bunlar, aman ha’ şeklinde cevap vermişti. Benlik bir durum yok çünkü zaten Miami'ye gitmeyi düşünüyordum ama Alişan garibim hiç beklemiyordu ve yakıştıramadı ona. Bir süre sonra bana Seda abladan mesaj geldi: 'Ben geliyorum, Sabahların Sultanı olarak!' şeklinde bir mesaj atmış. Ben de 'He, öyle mi?' dedim. Bu televizyon camiası, sanat camiasından daha da beter.”

Demet Akalın’ın bu sözlerinden sonra Seda Sayan’ın ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir