Ceyda Düvenci programında boşanmasıyla ilgili açıklama yaptı

Ceyda Düvenci programında boşanmasıyla ilgili açıklama yaptı
Ceyda Düvenci sunucusu olduğu Bambaşka Sohbetler’in ilk bölümünde Bülent Şakrak ile evliliklerinin bitmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Düvenci açıklamalarında "Hayatımın değiştiği bir yazdı şimdi iyiyim evet biraz zor geçti" ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıl süren evliliği yaz aylarında tek seferde sonlanmıştı. Oyuncu çift evliliklerindeki krizi aşamamış ve terapiden de sonuç alamayınca Şakrak'ın isteğiyle boşanma davası açılmıştı.

Boşanmanın ardından sosyal medya üzerinden yaptığı imalı paylaşımlarıyla gündeme gelen Düvenci, son olarak eşinin baş harfi olan dövmesini sildirdi.

Ceyda Düvenci sunucusu olduğu Bambaşka Sohbetler programının ikinci sezonuyla ekrana döndü. Sunucu programın açılışında özel hayatına dair kısa bir açıklama yaptı.

Ceyda Düvenci açıklamasında "Hayatımın değiştiği bir yazdı şimdi iyiyim evet biraz zor geçti ama herkesin artık iyi olduğu yeni hayatlarımızda birbirimize uyumlanabildiğimiz evlatların da artık her şeyi kabul ettiği, yavaş yavaş da yeni düzene alıştıkları bir sonbaharı karşılıyorum" dedi.

BEKLEMEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİKLER DÖNÜŞÜMLER

Sunucu devamında ise şunları söyledi:

"Böyle oluyor bazen hayatın içinde, beklemediğiniz değişiklikler, dönüşümler... Günün sonunda bütün duyguların hakkını vererek atlatmak sonra da yolunuza kaldığınız yerden devam etmek tabii ki ilişkileri de yıpratmadan belli saygı çerçevesinde koruyarak devam ettirebilmek."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir