Alanya Belediyesi'nden Sinema Gecesi! Üniversite öğrencileri açık havada bir araya geldi

Alanya Belediyesi'nden Sinema Gecesi! Üniversite öğrencileri açık havada bir araya geldi
Alanya Belediyesi, Kestel Futbol Sahası'nda düzenlenen Açık Havada Sinema Gecesi ile binlerce üniversite öğrencisini bir araya getirdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in üniversite öğrencileri için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kampüsünde hayata geçirdiği Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi; bu yıl ilkini düzenlediği Açık Havada Sinema Gecesi’ni Kestel Futbol Sahası’nda gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencileri arasında yapılan anket ile yüzde 70’in üzerinde oy alarak seçilen film ‘Yıldızlararası’ sahaya kurulan dev ekran ile öğrencilerle buluşturuldu. BAFTA, Empire, Akademi ödülleri ve En İyi Görsel Efekt Oscar’ı gibi pek çok ödül alan Yıldızlararası filmini izlemek için üniversite öğrencileri Kestel Futbol Sahası’na adeta akın ettiler. Binin üzerinde öğrenci alanda kendileri için hazırlanan minderler ve sandalyelerde yerlerini aldılar. Akşam saatlerinde güneşin batması ile başlayan film gecesi ile öğrenciler unutulmayacak bir akşam yaşadılar.

ALANDA ÖĞRENCİLERE İKRAMDA BULUNULDU

Film izlemeye gelen öğrencilere Alanya Belediyesi tarafından ikramlar yapıldı. Yiyecek, içecek ikram edilen öğrenciler için ayrıca patlamış mısır ve ikram çeşmesi ücretsiz olarak alanda yer aldı. Öğrenciler film izlerken patlamış mısır ve ikramlar ile gecelerine renk kattılar.

Sinema geceleri geleneksel hale gelerek önümüzdeki yıllarda da farklı filmler ile devam edecek.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir