İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak, son dakika açıklama ne zaman, Kate Middleton öldü mü?

İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak, son dakika açıklama ne zaman, Kate Middleton öldü mü?
Prenses Kate ve Prens William boşanma haberleri ile gündemdeki yerini korurken ameliyat sonrası düşesin ortada görünmemesi endişe yaratmıştı. Son dakika açıklaması ile kuşkuları arttırdı.

İngiltere düşes Kate Middleton teorileri ile çalkalanmaya devam ederken gelen son dakika haberi komplo teoricilerini bir kere daha harekete geçirmişti. Aralık ayında karın ameliyatı olacağı açıklanan Kate Middleton aradan geçen 3 aylık uzun süreye rağmen kameraların karşısına çıkmamış, tek bir kare resim dahi paylaşmamıştı.

Süreçte güzel prensesin hayatını kaybeden kayınvalidesinin kaderini paylaştığı, aldatıldığı ve bu nedenle boşandığı iddiaları gündeme taşınırken dün gece yapılan peş peşe açıklamalarda Kraliyet ailesinde bir ölüm olduğu haberi İngiltere'de gündeme bomba gibi düştü. Peki, kraliyet ailesi ne açıklayacak, Kate öldü mü?

İNGİLTERE KRALİYET AİLESİ NE AÇIKLAYACAK, KATE İNTİHAR MI ETTİ, ÖLDÜ MÜ?

Kate Middleton ve Prens William, monarşinin altın çifti ve varisi olarak özellikle sosyal medyanın gözdesiydi… Ne olduysa, Kate’in ‘planlı’ bir karın ameliyatı geçirmesi ve "Paskalya sonrasına kadar" kamu görevlerine devam etmeyeceğinin açıklanmasının ardından bir daha hiç 'resmi' görüntü vermemesi üzerine oldu…

Şimdilik dikkatler Kate Middleton üzerinde olsa da bir diğer iddia Kral Charles cephesine dair… Kansere yakalandığı açıklanan Kral Charles’ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi henüz verilmedi. Ancak kamuya servis edilen görüntülerde ayakta ve bir sıkıntısı olmadığı yönünde sinyal veriyordu.

Ancak ortaya atılan iddiaların asparagas olduğu, İngiltere'de bayrakların yarıya indirilmediği yayımlanan resimlerin İngiltere Kraliçesi'nin ölümünün ardından çekilen resimler olduğu ifade edildi. Düşes Kate'in ise ameliyat olmadan önce zaten 17 Nisan tarihine kadar kamu görevlerini yapmayacağını ve kameraların karşısında olmayacağını açıkladığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir