Kurban Bayramı’nda Emeklilere 8 Bin TL İkramiye!

Kurban Bayramı’nda Emeklilere 8 Bin TL İkramiye!
Resmi açıklama ile Türkiye'de emeklilere Kurban Bayramı için 8 bin TL'ye varan ikramiye ödeneceği duyuruldu. İzmir ve Adana'nın Seyhan Belediyeleri, ihtiyaç sahibi emeklilere ek ikramiye sağlayacaklarını açıkladı.

Türkiye’deki emekliler için bayram ikramiyesi bu yıl 3 bin TL olarak belirlenmişken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Adana’nın Seyhan Belediyesi ihtiyaç sahibi emeklilere ek yardımlar sunmaya karar verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 bin ihtiyaç sahibi emekliye 1500 TL, Adana’nın Seyhan Belediyesi ise 5 bin TL ek ikramiye ödemesi yapacağını duyurdu. Bu adımlar, emeklilerin Kurban Bayramı’ndaki toplam ikramiye miktarını 8 bin TL'ye çıkarıyor.

Emeklilere Bayram Müjdesi: Belediyelerden Ek İkramiye Desteği

Seyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, seçim dönemindeki vaatlerini hızlıca yerine getirmeye devam ettiğini belirtirken, emekliler için yapılan bu ek ödemelerin, zor zamanlarda büyük bir destek olacağını vurguladı. Başkan Aydar, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye gelerek başvuruda bulunmalarını istedi ve tüm vaatlerini kararlılıkla yerine getireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.