Mevlüt Demir: Maya tuttu, Alanya’da samimiyet zirve yaptı

Mevlüt Demir: Maya tuttu, Alanya’da samimiyet zirve yaptı
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Antalya – Burdur – Isparta Bölge Koordinatörü emekli emniyet müdürü Mevlüt Demir, Alanya ilçe teşkilatındaki değişimin ardından eski başkan Hüseyin Tuluk ve yeni başkan Mevlüt Çakan ile bir araya geldi

Samimi bir havada geçen görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Demir, kurucu ilçe başkanı Hüseyin Tuluk’a teşekkür ederek, “Alanya ilçe teşkilatımızı gerçekten çok iyi bir noktaya getirdi. Kısa süre içerisinde teşkilatlanmayı tamamlayarak birçok saha çalışmasına imza attı ve Alanya’da neredeyse girilmedik sokak bırakmayarak on binlerce vatandaşımıza partimizin vizyonunu anlattı, Alanya’yı örnek teşkilatlarımızdan biri haline getirdi. Kendisine bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Alanya 1. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına Avukat Mevlüt Çakan’ın seçilmesinden duyduğu memnuniyeti de ifade eden Mevlüt Demir, “İlçe teşkilatı için yoğun emekler veren, ilçede son derece sevilen bir kardeşimiz görevi devraldı. Partimizin çıtasını Alanya’da çok üst seviyelere çıkaracağından hiçbir şüphem yok. Hem Alanya için hem de adaşım, Mevlüt kardeşim için hayırlı olsun” diye konuştu.

Kurucu ilçe başkanı Hüseyin Tuluk da “Bölge koordinatörümüz Mevlüt Demir’in ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlçe teşkilatımızın başarsında Sayın Demir’in yoğun emek ve gayretleri söz konusu. Kendisine, gerçekleştirdiği ‘hayırlı olsun’ ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Kongrenin ardından göreve seçilen Mevlüt Çakan da kurucu ilçe başkanı Hüseyin Tuluk ve bölge koordinatörü Mevlüt Demir’in ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini belirterek, “Kurucu ilçe başkanımız Sayın Tuluk, gerçekten çok iyi bir teşkilat devretti. Her ne kadar isimler değişmiş gibi gözükse de Alanyamız ve Antalyamız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Mevlüt Demir Bey de ziyaretleriyle bize onur verdi.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir