Başkan ÇAKAN'dan Fethi SEKİN mesajı.

Başkan ÇAKAN'dan Fethi SEKİN mesajı.
Başkan ÇAKAN; Her karanlık gecenin bir sabahı vardır.

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt ÇAKAN, kahramanlık destanı yazan Fethi Sekin'i şehadetinin yıl dönümünde yazılı bir açıklama ile yad etti. Başkan ÇAKAN’ın açıklaması şöyle;
"İzmir'de PKK'lı teröristlerin İzmri adliyesine yönelik saldırısını, terör örgütlerinin ortalığı karıştırma ve huzuru sabote etme girişimlerini canı pahasına ödeyerek yakın tarihimizin kahramanlık destanını yazan şehit polis Fethi Sekin'i rahmet ve minnetle yad ediyorum.
Ülke olarak zor durumdan geçiyoruz, gerek ekonomik gerek sosyal birçok konuda ülkemiz bu sıkıntılı süreci yaşarken hepimizin hafızasında Fethi Sekin'lerin olması gerekiyor, unutmayalım ki; "her karanlık gecenin bir sabahı vardır".
Kahramanlar, sansasyonel eylem yaparak huzuru bozanlara karşı öyle bir mücadele verirler ki tüm dengeleri alt üst ederler, işte biz millet olarak damarlarında kahramanlık kanı dolaşan bir milletiz. Başta Emniyet Teşkilatı olmak üzere bütün terör örgütleriyle amansız mücadele eden tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize şifa diliyorum. Milletimiz her daim terör örgütlerinin karşısındadır. "

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir