Emekli, dul, yetim, gazi, şehit yakınlarına ne zaman ikramiye ödemesi yapılacak?

Emekli, dul, yetim, gazi, şehit yakınlarına ne zaman ikramiye ödemesi yapılacak?
Ülkemizde emekliler için yapılan ikramiye ödemlerinden dul, yetim, gazi ve şehit yakınları da yararlanıyor. İkramiye ödemelerinin ne zaman alınacağı merak konusu olurken tarih araştırması da devam ediyor.

Emekliler için yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyelerle ilgili olarak heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Emekli ikramiyelerinin kaç TL tutarında hesabına geçeceğini merak edenler araştırmalarını sürdürürken bu ikramiyeden yararlanan dul, yetim, gazi, şehit yakınları da ödeme tarihlerini sorguluyor.

Bayram ikramiyesi araştırmaları devam ederken ''2024 emekli bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar verilecek, hangi tarihte ödenecek?'' soruları gündeme taşındı. Gündem olan konulardan biri olan bayram ikramiyesi kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren emekli bayram ikramiyesi ödemeleri hakkında merak edilenleri derledik.

EMEKLİ, DUL, YETİM, GAZİ, ŞEHİT YAKINLARI İÇİN 2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, HANGİ TARİHTE ÖDENECEK?

Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili sorular gündemin önemli konu başlıklarını oluşturuyor. Emeklilerin, dul, yetim, gazilerin ve şehit yakınlarının yararlanacağı bayram ikramiyesi bu yıl yüzde 50 artışla 3 bin TL olarak ödenecek.

emekli-dul-yetim-gazi-sehit-yakinlarina-ne-zaman-ikramiye-odemesi-yapilacak.webp

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, "Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. " demişti. Bu çerçevede ödemelerin 1 - 9 Nisan tarihleri arasında hesaplara geçmesi bekleniyor.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir