Steam ilkbahar indirimleri 2024 başladı! Bahar indirimi hangi oyunlarda ne zaman?

Steam ilkbahar indirimleri 2024 başladı! Bahar indirimi hangi oyunlarda ne zaman?
Oyun tutkunlarının nefesini tutarak beklemiş olduğu Steam bahar indirimi başladı! Steam indirimleri ne zaman, saat kaçta, hangi oyunlarda belli oldu.

Dünyanın en çok tercih edilen en büyük online oyun platformları arasında yer alan Steam'de beklenen bahar indirimi başladı. Oyun almak isteyen ancak yüksek fiyatı nedeniyle bu isteğini ertelemek zorunda kalan kişiler steam indirimleri ile fırsat kollayacak.

Bilgisayar oyunu almak isteyen kişilerin sıkı bir şekilde takip ettikleri Steam indirimleri için beklenen bahar indirimi açıklandı. Yapılan indirimler arasında platformun en çok oynanan ve tercih edilen oyunlarının da yer alması dikkat çekerken indirimlerin başlayacağı ve sona ereceği tarih açıklandı.

STEAM İLKBAHAR İNDİRİMLERİ BAŞLADI MI, BAHAR İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Steam bahar indirimleri bugün itibari ile başlarken son indirim tarihi ise 21 Mart 2024 olarak uygulanacak. Oyun tutkunları belirlenen oyunları indirimli olarak 21 Mart tarihine kadar satın alabilecekler.

steam-1.jpg

smteam-2.jpg

STEAM İLKBAHAR İNDİRİMİ 2024! İNDİRİMLİ OYUNLAR HANGİLERİ, HANGİ OYUNLARDA İNDİRİM VAR?

Steam oyunları için beklenen indirimler açıklandı. Baldur's Gate 3 oyunu 34.90 dolardan 31,49 dolara düştü. Büyük indirimlerden biri de Killing Floor 2 Ultimate Edition oyunu için yapıldı. Yüzde 80 indirim yapılan oyunun fyiatı 29,99 dolardan sadece 5,99 dolara düştü. Dead Rising 3 oyunu ise 22,49 dolardan yüzde 70 indirimle 6,74 dolara düştü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir