Yumurta Fiyatlarında Dikkat Çekici Azalış: Koliler Yeni Fiyattan Satışa Sunulacak

Yumurta Fiyatlarında Dikkat Çekici Azalış: Koliler Yeni Fiyattan Satışa Sunulacak
Yumurta fiyatlarında sonunda bir indirim geldi. Üst üste gelen zamların ardından artık yumurtalar daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı. 100 liraya kadar çıkan yumurta kolileri şimdi 55 liraya kadar düştü. Bu durumla birlikte 30'lu yumurta kolisi artık 55 TL'ye alıcı bulabilecek. Son günlerde yumurta fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte tüketicilerin yüzü biraz olsun güldü.

Yumurta fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Yumurtaya üst üste gelen zamların ardından bu kez indirim yapıldı. 100 liraya kadar çıkan yumurtanın kolisi 55 liraya kadar geriledi. Buna göre, 30’lu yumurta kolisi 55 TL’ye düştü.

YUMURTA FİYATLARI DÜŞTÜ

Yumurtaya indirim görüldü. Yumurta fiyatları son günlerde düşüşe geçti. 3 ay öncesinde 100 liraları gören yumurta kolisi 55 liraya kadar düştü. Şu anda 30’lu yumurtanın fiyatı 55 lira oldu. Yani tanesi 2 liranın da altına düştü. Marketlerde 130 lirayı gören en büyük yumurtanın 30’lu kolisi 90 liralara kadar geriledi.

Uzmanlara göre, yumurta fiyatlarındaki düşüşün 3 nedeni var. Ancak bunlardan en önemlisi üretimin tüketimden daha fazla olması olarak gösteriliyor. Yumurta fiyatlarının artışı ile üretime geçenlerin sayısı arttı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir