Yakıt Alımlarında 200 TL İndirim Müjdesi!

Yakıt Alımlarında 200 TL İndirim Müjdesi!
İş Bankası müşterilerine yönelik akaryakıt kampanyası duyurdu. Kampanya kapsamında 15 Mayıs tarihine kadar benzin, motorin, LPG harcaması yapan müşterilere 200 TL avantaj sunulacak. Bu fırsattan yararlanmak için hemen katılım sağlayabilirsiniz.

Benzin, motorin, LPG harcaması yapanlar için bir açıklamada bulunuldu. Sürücüleri ilgilendiren akaryakıt kampanyası bildirildi. İş Bankası’ndan müşterilerine akaryakıt sektöründe geçerli olacak avantaj sunuldu. Banka, 15 Mayıs tarihine kadar katılım sağlanacak akaryakıt kampanyası kapsamında müşterilerine 200 TL verecek.

200 TL BİRDEN DÜŞECEK

İş Bankası’ndan dikkat çeken akaryakıt kampanyası duyurusu geldi. Banka, benzin, motorin, LPG harcamasına özel 200 TL hediye edecek. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 21 Mayıs 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 (bu tarih dâhil)’tür.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir