Otomatik Ödeme Talimatı Veren Müşterilere Nakit Geri Ödeme Yapılacak

Otomatik Ödeme Talimatı Veren Müşterilere Nakit Geri Ödeme Yapılacak
Kuveyt Türk Bankası, otomatik fatura ödeme talimatı verenlere para ödüllü yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya katılanlar her fatura için para kazanabilecekler. Toplamda 300 TL'ye kadar ödül alabileceğiniz kampanya detayları banka tarafından duyuruldu.

Elektrik, su, doğalgaz faturasına otomatik ödeme talimatı verenlere duyuru yapıldı. Fatura ödemesi yapan herkesin katılım sağlayabileceği bir kampanya açıklandı. Kampanyaya katılım sağlayanlara her fatura için para verilecek. Kampanyanın detayları tek tek açıklandı.

Kuveyt Türk Bankası tarafından fatura kampanyası açıklaması geldi. Bankadan yapılan kampanya açıklamasında, ilk fatura için 50 TL olmak üzere toplamda 300 TL’ye kadar hediye kazandırılacağı belirtildi. Kuveyt Türk Bankası, müşterilerine 19 Mart sonrasında verdikleri ilk fatura talimatlarında 50, ikincisinde 100, üçüncüsünde ise 150 TL ile toplamda 300 TL’ye varan hediye kazandırıyor.

KUVEYT TÜRK BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Kuveyt Türk Mobil’den 1 Ocak 2024’ten sonra müşterimiz olanlar 19 Mart sonrasında verdikleri ilk fatura talimatlarında 50, ikincisinde 100, üçüncüsünde ise 150 TL ile toplamda 300 TL’ye varan hediye kazanıyor.

Kampanyadan Kuveyt Türk Mobil’den Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler faydalanabilir.

19 Mart 2024-31 Aralık 2024 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden en az 1 en fazla 3 adet fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik ödenmesi gerekir.

Kampanyaya katılım 20.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir