Garanti Bankası, Müşterilerine 3 Bin TL Ek Kredi Sağlayacak

Garanti Bankası, Müşterilerine 3 Bin TL Ek Kredi Sağlayacak
Garanti BBVA müşterilerine müjdeli bir haber verdi! Banka, yapılan harcamalara 3 bin TL hediye vermeyi planlıyor. Detaylar ve başvuru şartları için daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Garanti BBVA’dan güzel haber geldi. Müşterilerine yönelik birçok avantaj sunan Garanti BBVA’dan dikkat çeken bir kampanya duyurusu geldi. Banka, 3 bin TL vereceğini bildirdi. Yapılan harcama 3 bin TL daha ucuza gelmiş olacak. Başvuru ve kampanya detayları tek tek maddelendi.

Garanti Bankası’ndan 3 bin TL müjdelendi. Garanti BBVA, yapılan harcamaya toplamda 3 bin TL hediye edecek. Bankadan alınan bilgilere göre, Garanti BBVA şubesine gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapıp, ilk 1000 TL’ye 1000 TL sonraki  her 1000 TL’ye 500 TL toplam 3000 TL’ye varan bonus kazanılacak.

GARANTİ BBVA 3 BİN TL HEDİYE KAMPANYASI;

1-30 Nisan2024 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 31 Mayıs’a kadar yapacakları ilk 1000 TL’ye 1000 TL sonraki her 1000 TL’ye 500 TL toplam 3000 TL’ye varan bonus kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar dahildir.

Kazanılan bonuslar 4 Haziran– 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 5 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 3000 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri,bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.

Kampanyaya emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler dahil değildir.

Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olan müşterilere yönelik kampanyalar ile birleştirilemez

Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir