Doğalgaz, Elektrik ve Su Faturalarını Ödeyenlere 750 TL İade İmkanı

Doğalgaz, Elektrik ve Su Faturalarını Ödeyenlere 750 TL İade İmkanı
Elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyenler için QNB Finansbank tarafından düzenlenen kampanya duyuruldu. Kampanyaya katılan müşteriler, 30 Nisan'a kadar 750 TL'ye kadar iade alabilecekler. QNB Finansbank, otomatik fatura talimatı veren müşterilere 750 TL iade edecek. Kampanya detayları bankadan alınabilir.

Fatura ödeyen kişileri ilgilendiriyor. Elektrik, su, doğalgaz faturası ödemesi yapanlara hem kolaylık sağlayacak hem de para kazandıracak bir kampanya duyuruldu. QNB Finansbank tarafından fatura kampanyası açıklandı. 30 Nisan’a kadar kampanyaya dahil olan müşteriler 750 TL’ye kadar iade alacak.

QNB Finansbank, otomatik fatura talimatına 750 TL iade edecek. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, 30 Nisan’a kadar QNB Mobil’den müşteri olanlara her yeni fatura talimatı için 250 TL olmak üzere 750 TL iade edilecek. Kampanyanın detayları aşağıda verildi.

QNB FİNANSBANK KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Kampanyadan 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, bu dönemde görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar yararlanabilir.

Kampanya 1-30 Nisan tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL olmak üzere, toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanabilirsiniz.

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Ekim 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir.

Vadesiz hesaptan verilen otomatik fatura ödeme talimatları için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan iade 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen vadesiz hesaba yüklenecektir.

Kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatları için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan iade 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen kredi kartına yüklenecektir.

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanabilir.

Fatura iade kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir