Bankkart Kullanıcılarına Özel Fırsat: 30 Nisan'a Kadar Süreli Kampanya!

Bankkart Kullanıcılarına Özel Fırsat: 30 Nisan'a Kadar Süreli Kampanya!
Ziraat Bankası'nın Bankkart sahiplerine özel kampanyası duyuruldu. Kampanyaya katılanlar kartlarına 1000 TL indirim kazanacak. Kampanya detayları müşterilere açıklandı. Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine birçok sektörde ayrıcalıklar sunuyor. Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özellikleri hakkında bilgi alınabilir.

Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yapıldı. Bankkart sahiplerine yönelik kampanya açıklandı. Bankanın kampanyasına katılım sağlayanların kartına 1000 TL indirim yüklenecek. Kampanya koşulları ve detayları müşteriler için tek tek açıklandı.

Ziraat Bankası’na ait Bankkart’ı olanlar için duyuru yapıldı. Banka, müşterilerine birçok sektörde ayrıcalıklar sunuyor. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden yapılacak 5.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 500 TL indirim ve 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 1.000 TL indirim yapılacak.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASI DUYURUSU;

Kampanya kapsamında ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak yapacağınız 5.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarınızda 500 TL indirim ve 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarınızda 1.000 TL indirim yapılacaktır.

Kampanya 1 Mart -30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

5.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarınızda geçerli 500 TL indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan “Kupon Kodu” alanına OTEL500 kodu girilmelidir.

10.000 TLve üzeri otel rezervasyonlarınızda geçerli 1.000 TL indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan “Kupon Kodu” alanına OTEL1000 kodu girilmelidir.

Bir müşteri en fazla 1 defa kampanyadan yararlanabilir.

Kod kullanılmadan yapılan işlemlerde indirimden faydalanılamayacaktır.

Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları ile yapılan işlemler dahildir.

İndirim kodları, ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden 1 Mart-30 Nisan 2024 tarihleri arasında kullanılmalıdır. Bu tarihlerden sonra indirim kodları geçerliliğini kaybedecektir.

Kampanya yalnızca ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturularak ödeme yapılan 5.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerlidir.

Satın alma ve rezervasyon işlemleri sırasında hizmet veren firmanın koşul ve kuralları da ayrıca geçerli olacaktır.

Kampanyadan sadece Bankart müşterileri yararlanabilecektir.

Kampanya ve kod başkasına devredilemez, bölünemez, başka kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında alınan kod paraya çevrilemez, satılamaz.

İndirim kodu ile alınan otel rezervasyonunun iptal edilmesi veya değiştirilmesi halinde indirim tutarı iade edilmez.

 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir