Akbank, Kart Sahiplerine 3 Bin TL Destek Vereceğini Duyurdu

Akbank, Kart Sahiplerine 3 Bin TL Destek Vereceğini Duyurdu
Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, banka müşterilerine 3 bin TL hediye edecek. Kampanya kapsamında, Axess kartına ilk kez başvuru yapacak müşterilerin harcamaları daha ucuza gelecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler detaylı bilgiyi bankadan alabilirler.

Akbank’tan dikkat çeken açıklama yapıldı. Akbank, 3 bin TL verecek. Banka, 3 bin TL’ye kadar hediye edeceği kampanyasının detaylarını müşterilerine bildirdi. Kampanya müşterilere 3 bin TL hediye ederken, yapılan harcamayı da daha ucuza getirecek.

Akbank tarafından 3 bin TL müjdelendi. İlk kez Axess’e başvuru yapacak müşteriler kampanyaya dahil olabilecek. Akbank’tan alınan bilgiler kapsamında, ilk kez Axess’e başvurarak, yapılacak her 2 bin TL ve üzeri harcamaya 300 TL, toplam 3 bin TL’ye varan chip-para kazandırılacak.

AKBANK 3 BİN TL’YE KADAR HEDİYE EDECEK

Akbank tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01.04.2024 –30.04.2024 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 30.04.2024’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılabilir.

Başvurusu onaylanan Akbanklılar, 30.04.2024’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabilir; 15.05.2024 tarihine kadar yapacakları her 2.000 TL ve üzeri harcamaya 300 TL, toplam 3.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirler.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerektiğini bilmenizi isteriz. Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlayabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmanız gerektiğini bildirmek isteriz. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj bankamızın sistemine ulaştıktan ve bankamızca size “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlamış olacaksınız. Katılım için gönderilen SMS’lerin, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiğini bilmenizi isteriz.

Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 2.000 TL’lik harcama için geçerlidir.

Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir; kartınızı adresinize ulaşmadan, internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.
Kampanya bireysel bazda gerçekleştirilecektir.

Akbanklılar kampanya boyunca toplam 3.000 TL’ye varan chip-para kazanımına ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilir.

Kampanyadan kazandığınız chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir