1 Mayıs'tan İtibaren Doğalgaz Faturalarına Yeni Tarife Uygulaması Başlıyor

1 Mayıs'tan İtibaren Doğalgaz Faturalarına Yeni Tarife Uygulaması Başlıyor
Doğalgaz faturalarında değişiklik: Mayıs ayından itibaren ücretsiz doğalgaz sona eriyor. Bedava kullanılan 25 metreküp doğalgaz uygulaması 1 Mayıs'tan itibaren son bulacak. Faturaların yükseleceği belirtiliyor.

Doğalgaz faturası ödeyen kişilere yönelik bir gelişme yaşandı. Doğalgaz faturaları mayıs ayından itibaren yükselecek. Bedava doğalgaz dönemi bitiyor. 1 Mayıs’tan itibaren ücretsiz doğalgaz uygulamasının sonlanacağı öğrenildi. Peki, bu uygulamanın bitmesi faturaları nasıl etkileyecek?

Doğalgaz faturaları 1 Mayıs tarihinden itibaren değişecek. Bedava kullanılan 25 metreküp doğalgaz uygulaması 1 Mayıs’tan itibaren sona erecek. Bu gelişmeyle birlikte doğalgaz faturası ödemeleri artacak.

1 MAYIS’TAN İTİBAREN DEĞİŞECEK

Ücretsiz doğalgaz uygulamasında sona gelindi. Geçtiğimiz yıldan beri 25 metreküp ücretsiz doğalgaz desteği veriliyordu. Yaklaşık 150 lira daha ucuz fatura ödeyen vatandaşların bu uygulamanın kalkmasıyla birlikte faturaları yükselecek.

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024’te sona erecek. Bu nedenle 19,7 milyon haneye bu ay son kez 150 liraya denk gelen 25 metreküp doğalgaz ücretsiz olarak verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir