Türk Kızılay Alanya Şubesi ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor

Türk Kızılay Alanya Şubesi ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor
Türkiye'nin en köklü yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay Alanya Şubesi, ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kızılay, ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim, erzak, nakdi yardım gibi çeşitli sosyal destekler sağlayarak yardım elini uzatıyor. Kızılay Alanya Şubesi, her ay ortalama 30 bin TL nakdi yardım yaparak ihtiyaç sahibi ailelere destek olurken, belirli periyotlarda yaklaşık 1000 aileye de yardım ulaştırıyor.

Kızılay Alanya Şube Başkanı Mehmet Dikici, yaptığı açıklamada, "Dezavantajlı, kimsesiz ve yetim ailelere gıda, giysi, konserve, hijyen malzemeleri ve ilaç yardımı yapıyoruz. Öğrencilere burs ve eğitim yardımı sağlıyoruz. Yaşlılar, yetimler ve dezavantajlı aileler için özel günlerde de yardımlar yapıyoruz. Organize ettiğimiz gönüllülerimiz ev ziyaretleri ve etkinlikler ile yardım ulaştırıyorlar" dedi.

Mehmet Dikici, yardımsever vatandaşlardan destek talebinde bulunarak, "Yerel olarak yaptığımız çalışmaların sadece bir kısmını karşılayabiliyoruz. Bağışların artmasını ve iyiliğe katkı yapmayı talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir