ALKÜ Rektörü Türkdoğan, Alanya Huzurevi'ni gezdi

ALKÜ Rektörü Türkdoğan, Alanya Huzurevi'ni gezdi
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Huzurevi Müdürü Fatma Aksoy Görgülü ile görüştükten sonra huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Rektör Türkdoğan, huzurevi sakinlerinin anılarını dinledi ve taleplerini aldı. Sohbet sırasında Rektör Türkdoğan, büyüklerin deneyimlerinin geleceği inşa etmede önemli olduğuna vurgu yaparak, "Geçmiş olmadan geleceği asla inşa edemeyiz" dedi.

Türkdoğan, huzurevi sakinlerine yönelik, "Siz değerli anne-babalarımızın duaları ve destekleri olmadan evlatlarının başarıya ulaşması imkansız oluyor. Sizlerin güvenli ve rahat bir ortamda yaşamınızı sürdürmesi için elimizden gelen en iyi hizmeti sağlamaya çaba göstereceğiz. Sizlerin tecrübeleri ve deneyimleri, yolculuğumuza rehberlik edecek önemli ışıklardır. Geçmiş olmadan, doğru bir gelecek inşa etmek mümkün değil. Yarınlarımızı daha güçlü bir şekilde ilerletebilmek adına sizlerin desteklerine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Sohbet sırasında huzurevi sakinlerinin görüşlerini ve taleplerini dinleyen Rektör Türkdoğan, ziyaretin sonunda huzurevi sakinlerine hediyeler takdim etti. Ziyaret, huzurevi personeliyle birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.