Alanya'da rezervasyon oyunu! 80 kişi dolandırıldı

Alanya'da rezervasyon oyunu! 80 kişi dolandırıldı
Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde bulunan bir otelde 80 tatilci, önceden rezervasyon yaptırdıkları otelde alınmadıklarını fark ederek dolandırıldıklarını iddia ederek şikayette bulundu.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 80 tatilciye, K.E.B. adlı kişi tarafından bir haftalık tatil turu telefonla satıldı. Tatilciler, tatil ücretini peşin ödedikten sonra Alanya'daki Kestel Mahallesi'ndeki bir otele geldi. Ancak iddiaya göre, tatilciler önce başka bir otelde bir gece kalacakları söylendi, ertesi gün ise rezervasyon yaptıkları otele alınmayacakları bildirildi. Bu durum üzerine dolandırıldıklarını anlayan 80 tatilci şikayetçi oldu. Tatilciler, polis nezaretinde ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Mağdur tatilcilerin şikayetlerinin ardından turu satan K.E.B. ise polis tarafından gözaltına alındı. Otel sahibi de ifade verdi.

Mahalle muhtarı Muhterem Şimşek, uyuşturucu sorununun sadece Alanya'nın değil, Türkiye'nin bir sorunu olduğunu belirtti. Polisin ve emniyet güçlerinin yaptığı çalışmaları olumlu bir şekilde değerlendiren Şimşek, uyuşturucu sorununun çözümünde daha fazla adli önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca hırsızlık olaylarının büyük bir kısmının uyuşturucu bağımlıları tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekti ve devlet yetkililerinden çözüm talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir