Hollywood’da bir türk filmi X The End Time’ın ilk fragmanı yayınlandı

Hollywood’da bir türk filmi X The End Time’ın ilk fragmanı yayınlandı
Dünya’nın sonunu getirecek felaketlerin ardından iyilerle kötülerin mücadelesini anlatan “X The End Time” filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Haber: Zeki Demir

Yönetmen koltuğunda oturan Türk asıllı Amerikalı Yönetmen Sean GK tarafından senaryosu yazılan filmin teaser çekimleri İzmir Büyükşehir Belediyesi sponsorluğuyla Seferihisar ve Sığacık'ta geçtiğimiz yılın Ekim ayında gerçekleşti.
 
Türkiye’de ilk defa yapım kadrosu Türk ekip ve Hollywood Yıldızları ile oluşturulmuş oyuncular ile bir Hollywood projesi yapma idealiyle yola çıkan Sean GK, filmin kadrosuna Terminatör filminin güzel oyuncusu Kristanna Loken, Testere filminin başarılı dedektifi Costas Mandylor, Tom Tidiman, Franky Lankester, İtalyan film yıldızı Marisa Mattioli de dâhil olmak üzere birçok yıldız oyuncuyu dahil etti.
Aksiyon sahneleriyle görsel şölen sunacak “Ana Fragman” çok yakında seyirciyle buluşacak.
İlk fragman izlenme sayısının rekora koştuğu filmin çekimlerinin bu yıl içinde tamamlanarak; 2022 yılında tüm Dünya’yla aynı anda Türkiye’de vizyona girmesi planlanmaktadır.
 
HEDEF OSCAR HEYKELCİĞİNİ TÜRKİYE’YE GETİRMEK
 
Amacını “Hiçbir Türk yapımcı hiçbir Türk yönetmen ve hiçbir Türk oyuncu Oscar Ödülü almadı. Aday dahi olamadı. Bizim başarmak istediğimiz şey gerekli desteği alırsak Türk ve Dünya Sinema tarihinde bir şeyleri değiştirmek olacak ve onun sözünü de verebiliriz” sözleriyle özetleyen  Sean GK’nın bu hedefi Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından da takdir gördü. Çalışmaları inceleyen yetkililer; “X The End Time” filminin Oscar Ödüllerine aday olmasını dilediler.
 
GÖZ DOLDURAN ULUSLARARASI KADRO
 
Oyuncular:
Hollywood Kadrosu : Costas Mandylor, Franky La nkester, Kristanna Loken, Tiffany Rose, Jessica Morris, Jalal Jamal, Ally Holmes, Linnea Mullen, Petr Zizska, Henritte Szentes, İtalyan oyuncu Marisa Mattioli, Tom Tidiman, Barry Allan, Onody Daniel O’reilly, Jessica Morris, Lainee Rhodes…
Türkiye Kadrosu : Türk-Alman aktris Wilma Elles, Selahaatin Taşdöğen, Ali Başar, Tolga Yüce, Serap Erdol, profesyonel oyunculuk kariyerine Belçika’da devam eden Cela Yıldız, Zeki Demir
Teknik Ekip :
Yapımcı :   Newway Film Yapımcılık Sean GK & Maxx Oliver , Los Angeles
Yönetmen : Sean GK
Görüntü Yönetmeni : Erol Civan
Yönetmen Yardımcısı : Ebru Cengiz Ergen
Besteci : Chance Wilder Onody
Cast Direktörü: Varol Porsemay
Yerel Oyuncu Temini : Berna Ergin Ajans

 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir