Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi...

Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi...
Televizyon ekranlarına iddialı bir giriş yaparak seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Dilek Taşı dizi 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. İki yeni fragmanı yayınlanan dizi cezaevi sahneleriyle dikkat çekti.

KanalD ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizi büyük ilgi topladı.

Mustafa karakterinin cezaevinden arkadaşı Hüseyin’in “Ben Mustafa Yılmaz ve bu ismi bir daha asla unutmayacaksınız.” dediği ve kendini boşluğa bıraktığı sahnede seyircilerin yeni bölüme merakını oldukça artırırdı. Seyirci Hüseyin’in neden Mustafa’nın yerine geçtiğini merakla bekliyor.

Mustafa idam edilecek mi? Mustafa ve arkadaşlarının başına cezaevinde neler geldi? Hüseyin neden Mustafa’nın adını verdi? Figen’in Mustafa’ya gittiğini Rona ailesi öğrenecek mi? Mustafa kızına kavuşabilecek mi? Soruları ikinci bölümde merak edilen sorulardan...

İLK BÖLÜM 1 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Dilek Taşı ekrana gelen birinci bölümü ile hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Gündeme ilk bölümüyle damga vuran dizi aynı zamanda YouTube’da da büyük bir kitle tarafından izlenedi. Dizinin perşembe akşamı ekranlara gelecek olan ikinci bölümünün fragmanları da yine büyük bir ilgiyle izlendi.

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe Ergül’üne üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir