Korona virüs için ölüm oranları açıklandı: Türkiye ne durumda?

Korona virüs için ölüm oranları açıklandı: Türkiye ne durumda?
Korona virüs için ölüm oranları açıklandı: Türkiye ne durumda? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs salgınındaki ölüm oranlarına ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak uyarılarına devam etti. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs salgınındaki ölüm oranlarına ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak uyarılarına devam etti. 

Johns Hopkins Üniversitesi'nin verilerini paylaşan Bakan Sağlık Koca, Türkiye'deki ölüm oranının 2.8 olduğunu belirtti. Türkiye'nin dünya devi olarak gösterilen ülkelere nazaran ölüm oranındaki başarısı dikkat çekti. 

TÜRKİYE DÜNYA DEVLERİNDEN ÇOK DAHA İYİ DURUMDA
Koca, ABD Dışişleri Eski Bakan Yardımcısı Matthew Bryza'nın açıklamalarına dayandırdığı paylaşımında, "Ölüm oranları da Ankara'nın başarısını ortaya koyuyor. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre 26 Mayıs itibarıyla Türkiye'de ölüm oranı yüzde 2,8. Bu oran İngiltere'de 14,1. İtalya'da 14,3. Fransa'da 15,5. ABD'de ise 5,9" ifadelerini kullandı. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre; korona virüs salgınında 26 Mayıs itibarıyla Türkiye'de ölüm oranı yüzde 2,8 oldu. Bu oran İngiltere'de 14,1. İtalya'da 14,3. Fransa'da 15,5. ABD'de ise 5,9 olarak göze çarpıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir