Karadağ'dan aşı olmayanlara tepki

Karadağ'dan aşı olmayanlara tepki
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ilçe binasında basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ açıklamalarında;  “Alanya bayram öncesinde mavi renkte iken bayram sonrası kıpkırmızı oldu. Asıl tehlike bu. Yoksa onun dışındaki temizlik gibi konular çözülebilecek sorunlar. Ne yapılması konusunda 2 yıldır söylediğimiz gibi hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralına uymamız gerekiyor. Bence bu saatten sonra en fazla dikkat edilmesi gereken konu aşı. Aşıya tüm halkımız çok dikkat etmeli. Kesinlikle aşı olunmalı. Aşı karşıtlarına akıl erdiremiyorum. Belediyeler, yetkili kurumlar, özellikle Diyanet Cuma hutbelerinde aşı konusuna mutlaka değinmeli. Tüm halkımızın aşı olması için tavsiyede bulunmalı. Nasıl ki HES kodu uygulaması var ise, aşı karşıtlıklarını da bertaraf etmek için aşı HES’i uygulamasına geçilmeli diye düşünüyorum” dedi.

Son günlerde Türkiye’yi en çok ilgilendiren konulardan birinin Suriyeli ve Afgan göçmeler sorunu olduğunu vurgulayan Karadağ, politikada göçmen konusunda çok ciddi tavırlar alınması gerektiğini söyledi. Karadağ, “Bunu suiistimal edenler de var. Alanya’mızda olmayan birtakım görüntüleri sanki Alanya’ymış gibi lanse etmek de Alanya’ya ihanetten başka bir şey değil. Buna karşın bir gerçeklik var. Ülkemizdeki en büyük sorunlardan birisi göçmen sorunu. Göçmen konusunun hükümet tarafından ciddiye alınarak bir an önce çözülmesi gerekiyor. Avrupa’nın ve ABD’nin rüşvet babından vereceği birtakım yardımlar göçmen konusunda ülkemizi ileride çok büyük sıkıntıya uğratacak. Bunu bahane ederek Alanya’mızı karalamaya kalkmak da bence doğru bir tavır değil” diye konuştu. Ağustos ayına girilmesi ile olası yangınların yaşanabileceğini aktaran Karadağ, elektrik tellerinin birbirine çarpması nedeniyle yaşanan yangınlara karşı ilgili kurumların tedbir almasını istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir