Market Alışverişlerinde 400 TL Tasarruf Fırsatı: Seçili Kart Sahiplerine Özel Kampanya

Market Alışverişlerinde 400 TL Tasarruf Fırsatı: Seçili Kart Sahiplerine Özel Kampanya
TEB'in yeni kampanyası hakkında yapılan duyuruda, 18-30 Nisan tarihleri arasında TEB Bireysel Kredi Kartları ile bonus üye işyerlerinden yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerde 80 TL bonus fırsatı sunulduğu belirtildi. Toplamda 400 TL bonus fırsatının verileceği kampanya hakkında detaylar TEB'in internet sitesinde paylaşıldı. Kampanyaya katılmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden bilgi alınması gerektiği vurgulandı.

TEB tarafından yapılan duyuruda yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. TEB’in internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 18-30 Nisan 2024 tarihleri arasında bonus üye işyerlerinden yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 80 TL, toplamda 400 TL bonus fırsatı sunulduğu bildirildi. Kampanya hakkında yapılan duyurunun devamında Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya ALISVERIS2 yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım yapılabileceği ifade edildi.

400 TL HEDİYE EDİLECEK

9 Mayıs’ta bonus yükleme yapılacak ve 24 Mayıs’a kadar kullanılmayan bonuslar geri alınacak. Kampanya 18-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilerek Kampanya market harcamalarınızda geçerli olduğu, Kampanya kapsamında marketlerden yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinize 80 TL, toplamda 400 TL bonus verileceği ve kampanyada tüm işlemler 750 TL ve üstü harcamalar için geçerli olduğu vurgulandı.

24 MAYIS’TA GERİ ALINACAK

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki dahil edileceği belirtilen duyurunun devamında Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil olmadığı ve kazanılan bonuslar 9 Mayıs-23 Mayıs 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonuslar 24 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacağı aktarıldı.

Kampanya dahilindeki işlemlerin bonus posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerektiği, kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri dahil olmadığı ve sadece yurt içinde yapılan peşin ve taksitli işlemler kampanyaya dahil olduğu belirtilen duyurunun devamında kampanya dahilinde iade ve iptal durumlarında verilen bonus geri alınacağı ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanya hakkında yapılan duyurunun devamında ise şöyle denildi:

  • Kampanyadan sadece bonus özellikli Bireysel Kredi kartı sahipleri faydalanabilir.
  • Bonus özellikli bireysel sanal kartlar kampanyaya dahildir.
  • Sade kartlar, banka kartları ve Ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
  • İnternetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
  • Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
  • Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Fiziki ve Sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
  • Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil üzerinden veya ALISVERIS2 yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
  • Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılım gerçekleştirmeden önce yaptığınız harcamalarınız dikkate alınmayacaktır.
  • Gönderilen SMS’ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
  • Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir