Emeklilerin Kurban Bayramı Endişesi: 10 Bin Lira Yetersiz

Emeklilerin Kurban Bayramı Endişesi: 10 Bin Lira Yetersiz
Emekli Ali Yıldızeli, Kadirli ilçesinde yaşadığını ve aldığı 10 bin lira emekli maaşıyla kurban almanın mümkün olmadığını belirtti. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Yıldızeli, kurban almanın zorluğuna dikkat çekerek Kara kara düşünüyoruz, nereden alacağız diye. 20 bin lira olacak kurban, nasıl alacağız? dedi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan emekli Ali Yıldızeli çok önemli açıklamalarda bulundu.

KURBAN ALMAK ÇOK ZOR

Yıldızeli açıklamalarında  aldığı 10 bin lira emekli maaşıyla kurban almalarının mümkün olmadığını ifade ederek yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Yıldızeli, kurban almanın zorluğuna dikkat çekti.

Ayrıca açıklamalarında “Kara kara düşünüyoruz, nereden alacağız diye. 20 bin lira olacak kurban, nasıl alacağız? Et nereden alacağız?” diyen Yıldızeli bazen arada bir tadına baktıklarını ve sürünerek gezdiklerini bildirdi.

EKONOMİK SIKINTILARLARINI AKTARDI

Ali Yıldızeli, emekli bir birey olarak kurban almanın zorluklarını ekonomik sıkıntılarla açıklarken önemli değerlendirmelerde bulundu. Yıldızeli açıklamalarında daha önceki yıllarda bayram öncesi ikramiye ile kurban alabildiklerini belirterek ancak şimdi bu imkanın olmadığını dile getirdi.

Yıldızeli açıklamalarının devamında ekonomik sıkıntılarla mücadele eden birçok emeklinin Kurban Bayramı öncesi yaşadığı endişelerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.