Akbank Kartı Sahipleri İçin Önemli Duyuru: Yeni Güvenlik Önlemi Uygulaması Başladı

Akbank Kartı Sahipleri İçin Önemli Duyuru: Yeni Güvenlik Önlemi Uygulaması Başladı
Akbank, kart sahiplerine önemli bir duyuru yaparak indirim kampanyasını duyurdu. Banka, müşterilerine birçok sektörde avantajlar sunarak kampanyalarını sürekli yeniliyor. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasıyla ilgili detaylar müşterilere bildirildi. Akbank'ın kampanyaları yakından takip ediliyor.

Akbank, kart sahiplerine duyuruda bulundu. Banka, indirim kampanyasını açıkladı. Akbank müşterileri birçok sektörde olduğu farklı avantajlardan yararlanabiliyor. Bankanın sürekli yenilediği kampanyalar da yakından takip edilen konular arasında yer alıyor. Her müşterinin katılım sağlayabileceği indirim kampanyanın detayları bildirildi.

Akbank tarafından kampanya açıklaması geldi. Banka, 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak kampanyasını müşterileri için duyurdu. Akbank’tan alınan bilgilere göre, Akbank Mobil’e giriş yaptıktan sonra, Senin için menüsünde yer alan “Kampanyalar ve fırsatlar” alanından “Nostaljik Lezzetler İndirim Kampanyası” detaylarına ulaşıp, kişiye özel indirim kodu alınacak.

AKBANK KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Akbank tarafından başlatılan kampanyanın detayları şu şekilde olacak;

Nostajiklezzetler.com indirim kampanyası kodları 17 Nisan-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında sınırlı sayıdaki Akbank Mobil müşterilerine verilecektir.

Akbank Mobil’den Nostaljik Lezzetler İndirim Kampanyası kodu alan müşteriler nostajiklezzetler.com’dan yapacakları alışverişlerde %15 indirim kazanacaktır.

İndirimin geçerli olması için herhangi bir alt tutar koşulu bulunmamaktadır.

Kampanya kodları tek kullanımlık ve kişiye özeldir.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir.

Kampanyadan yararlanabilmek için nostaljiklezzetler.com web sitesinde ödeme adımında “Kupon Kodu Kullan” alanına Akbank Mobil’den alınan kod girilmelidir.

İndirim kodlarının son kullanma tarihi 31.05.2024’tür.

İndirim kodları, Nostaljik Lezzetler’in diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez.

İndirim kodu parça parça kullanılamaz tek seferde kullanılabilir.

İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Kampanya kapsamında verilecek indirim kodları 20 bin adetle sınırlıdır. Akbank Mobil’den alınan kod sayısı banka tarafından belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.

Akbank T.A.Ş ve MD Nostaljik Bakkal Elektronik Hizmetler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi her zaman, tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, kampanya koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyanın iptal edilmesi durumunda iptal tarihine kadar Akbank Mobil’den alınmış olan kodlar 31.05.2024 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Katılımcılar kampanyaya katılarak bu koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılırlar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir