Meslektaşlarımız Yeni Görevlerine Atandı

Meslektaşlarımız Yeni Görevlerine Atandı
Gazeteci İlker Çoban, Balçova Belediyesi Basın Danışmanı olarak atandı. 1999 yılında Egeli Sabah Gazetesi'nde gazetecilik kariyerine başlayan Çoban, 15 yıl boyunca Yeni Asır ve Sabah gazetelerinde çalıştı. Daha sonra Gözlem Gazetesi'nde görev aldı ve son olarak 2015-2019 yılları arasında Ege'ye Bakış Gazetesi'nde çalıştı.

Gazeteci İlker Çoban yeni dönemde Balçova Belediyesi Basın Danışmanı görevine, Gazeteci Fırat Soylu ise Konak Belediyesi Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Müdürü görevine getirildi.  

Gazetecilik mesleğine 1999 yılında Egeli Sabah Gazetesi’nde başlayan İlker Çoban, 15 yıl süreyle Yeni Asır ve Sabah gazetelerinde görev yaptı. Bir süre Gözlem Gazetesi’nde çalışan Çoban, 2015-2019 yılları arasında Ege’ye Bakış Gazetesi’nde çalıştı. 2014-2015 yılları arasında ise Buca Belediyesi, 2019-2024 yılları arasında da Karşıyaka Belediyesi’nde Basın Danışmanlığı görevi yapmıştı.  

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Radyo-Tv Yayıncılığı’nın ardından Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamlayan Fırat Soylu, İzmir’de yerel ve ulusal içerikli farklı medya kuruluşlarında görev yaptı. Soylu, 2014 yılında ise Konak Belediyesi’nde Basın Danışmanı olarak çalışmaya başlamıştı.  

Meslektaşlarımızı yeni görevlerinden dolayı tebrik eder, başarılar dileriz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.