Fikret Arık'tan Sitem: 'Esnaf komisyonu toplanmıyor'

Fikret Arık'tan Sitem: 'Esnaf komisyonu toplanmıyor'
CHP'li ve İYİ Partili Meclis üyeleri, Alanya Belediye Meclis toplantısı öncesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantı sonrasında gerçekleşen Alanya Belediyesi Meclis Toplantısında söz alan Fikret Arık ise sitemde bulunarak "Esnaf komisyonu toplanmıyor" ifadelerini kullandı.

CHP'li ve İYİ Partili Meclis üyeleri, Alanya Belediye Meclis toplantısı öncesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantı sonrasında açıklama yapan İYİ Parti Alanya Belediyesi Meclis üyesi Fikret Arık; "Alınan kararlar şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Gerçekleşen Meclis toplantısında ise Fikret Arık, dilek ve temenniler bölümünde söz aldı ve şu ifadeleri kullandı; “Esnaf ve ticaret komisyonu çalışmıyor, çalışması halinde birikmiş esnaf sorunlarına çözüm bulabiliriz. Bildiğiniz gibi komisyonlar verimli çalışması halinde meclis verimli çalışmalara imza atabilir. Ayrıca şehir merkezimizin cazibesi düştü. Alanyamıza gelen 4,6 milyon turist ile çarşı esnafımızı buluşturamıyoruz. Gelen turistlerin daha fazla harcamaları için cazibe merkezleri oluşturmalıyız. Esnafımız sıkıntı içerisinde. Şehir merkezimize cazibe kazandıracak nefes aldıracak şehir meydanı, sahil düzenlemesi ve eğlence merkezi projelerini bir an önce faaliyete geçirmeliyiz.”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise 2020 sonbaharında sahil düzenlemesi ve eğlence merkezi projesine başlanacağını, şehir meydanın ise 2021 sonbaharında başlanacağını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir