3 Maymunu oynayanları halkımızın taktirlerine bırakıyoruz

3 Maymunu oynayanları halkımızın taktirlerine bırakıyoruz
İYİ Partili Arıkan kardeşlerin açıklama ve göndermelerinin ardından bu sabah İYİ Parti Alanya resmi Facebook Hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım dikkatleri çekti..

İyi Parti üyesi Şefik Bahçe'nin gözaltına alınmasının ardından Alanya siyaset arenasında açıklamalar peş peşe geliyor. Son olarak bugün sabah İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım geldi. İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın resmi Facebook sayfası üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İYİ Parti kurumsal kimliği herkesin üstündedir.ilçe başkanının ve teşkilatının olduğu gibi tüm parti üyelerinin de bu konuda azami hassasiyet göstermesi gerekir.şefik BAHÇE de partimize hizmet etmiş iyi bir arkadaşımızdır.Ancak biz her kim yaparsa yapsın hakareti tasvip etmiyoruz.Bize olduğu gibi başkalarına da yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bu kunuda bulanık suda balık avlamaya çalışanlar boşa vakit kaybetmesin.Ayrıca bugüne kadar partimize yapılan onca hakarete karşın 3 Maymunu oynayanları halkımızın taktirlerine bırakıyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir