Fahriye Evcenin Sosyal Medya Kazancı Duyanları Hayrete Soktu

Fahriye Evcenin Sosyal Medya Kazancı Duyanları Hayrete Soktu
Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan fahriye evcen yaptığı reklam ve paylaşımlarla kazancını duyan herkes çok şaşırdı. Daha önce de oynadığı reklamlardan aldığı parayla şaşırtan Evcen bu defa da sosyal medya kazancını gizlemedi.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen yer aldığı projelerle olduğu kadar duru güzelliğiyle de dikkat çekiyor. İki çocuk annesi olan Evcen fit haliyle de beğeni topluyor.

37 yaşındaki ünlü isim yaz sezonu boyunca ailesiyle birlikte tatil yaptı ve sık sık tatilden karelerini takipçileriyle paylaştı. Her paylaşımı olay olan ünlü isim şimdi de sosyal medya kazancıyla gündem oldu.

2.sayfanın haberine göre Fahriye Evcen, sosyal medya üzerinden yaptığı reklam paylaşımlarından 250 bin TL para kazanıyor. 15 saniyelik bir story için aldığı ücret adeta dudak uçuklattı.

2019'da Karan adını verdiklerini çocuklarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan çift, geçtiğimiz ocak ayında da ikinci çocukları Kerem'i kucaklarına almıştı.

Burak Özçivit, daha önce ikinci kez baba olmasıyla ilgili sorulara, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız.

Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı

'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli.

Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" şeklinde yanıt vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir