İş Bankası hesabı olan herkese tam 1 sene boyunca TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu! Kuruş ödemeyin

İş Bankası hesabı olan herkese tam 1 sene boyunca TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu! Kuruş ödemeyin
İş Bankası hesap sahiplerine yeni müjde son dakika duyuruldu. Artık İş Bankası hesabı olanlar tek kuruş ücret ödemeyecek tamamen ücretsiz oldu...

İş Bankası hesabı olan herkese tam 1 sene boyunca TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu! Kuruş ödemeyin - Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası milyonlarca müşterisine güzel haberleri peş peşe vermeye devam ederken bir iyi haber de İş Bankası müşterisi olmak isteyen kişilere geldi.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada "İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!" denilerek İş Bankası müşterisi olmak isteyen kişilere ücretsiz sunulacak olan hizmet açıklandı.

İŞ BANKASI ÜCRETSİZ EFT / HAVALE MÜJDESİ VERDİ! İŞTE ŞARTLARI...

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir. İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

İstisna tek seferde en fazla 211.100TL işlemleri kapsayacaktır. Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir. Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir. İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu şartları yerine getiren kişiler İş Bankası tarafından ücretsiz olarak sunulan havale ve EFT hizmetinden yararlanmaya hak kazanacaklar. Söz konusu kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacak ve kampanyadan yararlanan kişiler 1 sene bedava haklarını kullanabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir