Emekliler için 25.000 TL’lik kampanya! ING Bank promosyon paketini açıkladı!

Emekliler için 25.000 TL’lik kampanya! ING Bank promosyon paketini açıkladı!
Emekliler için nakit temin edilebilen emekli kampanyaları büyük bir dikkatle takip ediliyor. ING Bank’ın emekli paketi ile emeklilere 25.000 TL tutarında ödemeler yapılmaya başlandı.

Türkiye’de emeklilerin yaşamış oldukları ekonomik sorunların ardı arkası kesilmiyor. Emekliler maaş tutarları ile toplumun alt kesiminde yer almaya devam ediyorlar. Bugün 10.000 TL aylık gelirleri ile geçim mücadelesi vermek zorunda kalan milyonlarca emekli bulunuyor.

Yüksek emekli maaşı alınsa bile bu tatmin edici olmuyor. Bundan dolayı emeklilere sunulan ek imkanlar sürekli araştırma konusu yapılıyor. Emekliler hakkında en dikkat çeken kampanyanın altında ise ING Bank bulunuyor. ING Bank emekli kampanyasının özellikleri nelerdir?

ING BANK EMEKLİ KAMPANYASI!

ING Bank emeklilere yönelik üç aşamalı paket bir kampanya açıkladı. Emekli maaş promosyonu kampanyasını bir paket kampanya haline dönüştüren banka üç aşamada da ayrı ayrı ödemeler ile emeklileri ikna etmeye çalışıyor. Yapılan ödeme tutarlarına bakılınca da ING Bank’ın bunda başarılı olduğu görülüyor.

ING Bank’ın emekli paket kampanyasının ilk aşaması bilindiği gibi emekli maaş promosyonu kampanyasından oluşuyor. Emekliler maaşlarını taşıyarak ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeme sözü vererek Emekli maaş promosyonu alma hakkı elde ediyorlar. Bu çerçevede de her bir emekliye ING Bank 10.000 TL tutarında emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. ING Bank’ın emekli paketinin ikinci aşamasında ise ek promosyon kampanyası yer alıyor.

Bu kampanya çerçevesinde de ING Bank emekli müşterilere şartlı olarak ek promosyon ödemesi yapıyor. Bunun için yapılması gereken emekli müşterinin ING Bank’a otomatik fatura ödeme talimatı vermesi oluyor.

Her talimat için 1.000 TL olmak üzere 5.000 TL’ye kadar emeklilere bu şekilde ek promosyon veriliyor. Emekli paketinin son aşamasında ise ihtiyaç kredisi bulunuyor. Kredi taksitleri emeklilere yük olmasın diye sembolik bir limit belirlenerek 10.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Özel bir faiz oranı ile kullandırılan bu ihtiyaç kredisinin 36 ay vadeli olduğu belirtildi.

ING Bank’ın emekli paketi çerçevesinde 10.000 TL maaş promosyonu, 5.000 TL ek promosyon ve 10.000 TL ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 25.000 TL nakit ödeme aldıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.