Emekli maaşlarına zam geliyor! Müjde bizzat AK Parti kanadından geldi hazır olun

Emekli maaşlarına zam geliyor! Müjde bizzat AK Parti kanadından geldi hazır olun
Emekliler maaşlarında bir düzenleme beklentisi ile beraber seyyanen zam için de açıklama bekliyor. Seyyanen zam için beklenti artarken bu kez AK Parti tarafından emekli maaşına zam için tarih verildi.

Emekliler 2024 yılında maaşlarına yapılan yüzde 49,25 oranındaki zammın ardından en düşük emekli maaşının da 10 bin liraya sabitlenmesi ile beraber iyileştirme taleplerine devam ediyor. Emekli maaşının iyileştirilmesi ve en düşük maaşın en az asgari ücret seviyesine çıkarılması için talepler devam ederken yapılan açıklamalar vatandaşların yakın takibinde yer alıyor.

Emekli maaşlarının iyileştirilmesi için gelen açıklamalar heyecanla araştırılırken yeni bir açıklama ise emeklinin gündemini tamamen değiştirdi. Emekli maaş zammına ilişkin AK Parti kanadından sürpriz bir açıklama geldi. Artan enflasyon nedeniyle maaşlarının daha ceplerine girmeden erimesinden şikayet eden emekliler bir sonraki zam için tarih beklerken bir yandan da seçim öncesi müjde beklentilerini de sürdürüyorlar.

EMEKLİ MAAŞINA EN YAKIN NE ZAMAN ZAM GELECEK?

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen bir basın toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

emekli-maaslarina-zam-geliyor-mujde-bizzat-ak-parti-kanadindan-geldi-hazir-o.webp

Meclisin nisan ayının ortalarında çalışmalarına başlayacağını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Haziran sonu temmuz başı itibarıyla da emeklilerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi hep beraber kamuoyuyla paylaşacağız ve buna dair düzenlemelerimizi de inşallah gerçekleştireceğiz." dedi.

emekli-maaslarina-zam-geliyor-mujde-bizzat-ak-parti-kanadindan-geldi-hazir-olu.webp

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'nun açıklamalarının ardından emekliye ek zamda kapıların kapatıldığı öğrenildi. Ancak haziran ayı itibariyle zam için pazarlığının başlayacağı ifade edildi.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir