500 TL PARA İADESİ! Evinde küçük tüp olanlara mutfak tüpü kullananlara SON DAKİKA duyuruldu

500 TL PARA İADESİ! Evinde küçük tüp olanlara mutfak tüpü kullananlara SON DAKİKA duyuruldu
Son dönemde gelen zamlar nedeniyle vatandaşın mutfakta tencere kaynatmasını zorlaştıran tüp fiyatları hakkında yeni açıklama son dakika geldi. 500 TL para iadesi alabilirsiniz...

500 TL PARA İADESİ! Evinde küçük tüp olanlara mutfak tüpü kullananlara SON DAKİKA duyuruldu -Akaryakıt fiyatları ve dolar kurunda yaşanan yükselişten en çok etkilenen ürünlerden biri de tüp fiyatları olarak öne çıkmıştı. Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde doğalgaz bulmasının ardından evinde doğalgaz olanlara 1 sene boyunca 25 m3 bedava doğalgaz müjdesi gelirken tüp kullanan kişiler de kendilerine her ay 1 mutfak tüpünün bedava verilmesini istemişti.

Ücretsiz tüp müjdesi bekleyen kişiler bedava tüp bir yana bir de gelen rekor zamlarla bunalmış, mutfak tüpü gelen zamların ardından 700 TL sınırına dayanmıştı. Evinde tüp olan kişilere yapılan son dakika açıklaması ile 500 liraya varan tutarda para iadesi almanın yolu açıldı...

EVİNDE TÜP OLANLAR DİKKAT! İPRAGAZ AYGAZ 2024 BOŞ MUTFAK TÜPÜ DEPOZİTO ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Evinde tüp olan kişilere yönelik olarak yapılan son dakika açıklaması ile büyük mutfak tüpü depozito ücreti ile küçük piknik tüp depozitosu belirlendi. Yapılan açıklamada küçük piknik tüpü fiyatı 162 TL olarak belirlenirken boş tüp depozito ücreti ise 180 TL oldu.

tup-fiyati.jpg

Aygaz büyük mutfak tüpü satış fiyatı ise gelen zamların ardından 690 liraya yükselirken boş mutfak tüpü depozito fiyatı ise 320 TL oldu.

bos-tup-fiyati.jpg

Böylelikle evinde büyük mutfak tüpü ve küçük piknik tüp boşu bulunan bir kişinin alacağı para iadesi tutarı 500 liraya yükselmiş oldu. Evindeki kullanmadığı boş tüpü veren bir kiri depozito para iadesi ücreti olarak toplamda 500 TL para iadesi almış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.