Böcek'in Göreve Geri Dönüşünün Yıl Dönümüne Özel Mesajı

Böcek'in Göreve Geri Dönüşünün Yıl Dönümüne Özel Mesajı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ağır bir şekilde atlattığı koronavirüsü yenerek yeniden görev koltuğuna oturmasının 3. yıl dönümünde paylaştığı videoyla duygusal bir mesaj verdi.

Böcek, Selda Bağcan’ın “Denizlerin Dalgasıyım” şarkısı eşliğinde paylaştığı videoda, “Şükürler olsun ki Allah’ın takdiri, sağlık çalışanlarımızın özverisi ve sevenlerimizin duaları ile bugün göreve dönüşümün 3. yılı. “Yiğit ölmez kolay kolay, bazen doğar yeniden…” Şimdi her zamankinden daha çok bağlıyım hayata, halkıma ve Antalya’ma… Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden “BEN, SEN” demeden, hep “BİZ” olduk. İnşallah geleceği yine hep birlikte yazacağız. Yolumuz açık olsun! Ben Sözümü Antalya’ya Verdim.” ifadelerini kullandı.

Böcek’in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Böcek, koronavirüsü ağır geçirmişti

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos 2020 tarihinde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Hastalığı ağır seyreden Böcek, 7 Eylül’de alındığı yoğun bakım ünitesinde 64 gün kalmıştı. Böcek, tedavinin 108. gününde de taburcu olmuş, 8 Aralık 2020 tarihinde ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir