Karayolları Genel Müdürlüğü Alanya'dan Yolculuk Yapacakları Uyardı

Karayolları Genel Müdürlüğü Alanya'dan Yolculuk Yapacakları Uyardı
Karayolları Genel Müdürlüğü, güncel yol durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Alanya'dan Konya, Ankara ve İstanbul'a gidecek sürücülerin yol çalışmaları nedeniyle dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü güncel yol durumunu aktardı. Açıklanan bültene göre; Akseki- Manavgat arasında kalan yolun 7-12. kilometrelerinde gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Belirtilen bölgedeki bakım ve onarım faaliyetleri dolayısıyla, sürücülere dikkatli olmaları ve belirtilen güzergahları kullanmaları gerekiyor. Bu çalışmaların neden olabileceği muhtemel trafik yoğunluğu ve gecikmeleri önlemek adına sürücülerin planlamalarını bu bilgileri göz önünde bulundurarak yapmaları önem arz ediyor.

Özellikle Alanya'dan Konya, Ankara ve İstanbul'a doğru seyahat etmeyi planlayan sürücülerin, Akseki-Manavgat arasında kalan yolun 7-12. kilometreler arasındaki yapım çalışmalarını dikkate almaları ve ulaşım kontrollerini göz önünde bulundurmaları isteniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte normal trafik akışının sağlanacağını belirtiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir